Prachtig perceel op schitterende locatie in binnenland van Mallorca te koop

Bouwgrond voor € 129.000

Poligono 7 parcela 409 , 07260 Porreres, Palma de Mallorca
Ref: spir98
14844m2 grondopp.

Omschrijving

UNIEKE OPPORTUNITEIT!
Grondstuk van 14 844m2 met de mogelijkheid om een finca met zwembad en terrassen te bouwen met totale bebouwde oppervlakte van 594 m2 (295 m2 grondoppervlakte en twee bouwlagen) in het binnenland van Mallorca op ongeveer 5km van het centrum van Porreres en Felanitx. Rustig gelegen met een adembenemend zicht dat zich uitstrekt tot aan de bergen. Naastliggend grondstuk wordt gebruikt om schapen te laten grazen. Het grondstuk is omgeven door een stenen muur.
Palma ligt op 35 km, mooie stranden op 15 km en op enkele minuten met de auto van het dorp Porreras met de nodige faciliteiten zoals supermarkt, bakker, restaurant..


Plot of 14 844 m2 with the possibility to built a villa of 594m2 with swimming pool and terraces located about 5km from the center Porreras and Felanitx in the inland of Mallorca.
It is absolutely quiet and you have a breathtaking view that extends to the mountains. Bordering land is used to graze sheep. The property is surrounded by a stone wall.
The city of Palma is at 35 km, beautiful beaches at 15 km and some minutes far away by car from Porrera’s village with all services you may need.
Porreras is a typical village located inland in the plain of Es Pla with just over 5200 inhabitants.
It is mainly an agricultural town that traditionally produces wine, cereals, almonds and dried apricots. The weekly market is a time where the locals meet.
Many windmills can be admired in the landscape.
Also a very popular place for cycling tourists.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Prijs € 129.000,00
Vrij op bij akte na betaling
Bebouwing open
Grond oppervlakte 14844 m²
Renovatieplicht Niet ingegeven

Mooie stranden zoals Cala Barques op 16 km, Playa de S' Amarador op 18 km, Cala Mondragó op 18 km, Cala Anguila op 18 km en Cala Llombards op 20 km. De grotten van Coves del Drac op 20 km, de stad Palma ligt op 35 km. Porreres is een typisch dorp gelegen in het binnenland in de vlakte Es Pla met iets meer dan 5200 inwoners. Het is hoofdzakelijk een landbouwstadje dat traditioneel wijn, graangewassen, amandelen en gedroogde abrikozen produceert. De wekelijkse markt is een tijdstip waar de lokale bevolking elkaar ontmoet. Ook een zeer geliefd oord voor de wielertoeristen. In het landschap kan men vele windmolens bewonderen. Zeer geliefd oord voor de wielertoeristen.

Panden in de buurt